Cocktails
Cocktails
Cocktail gids twitterCocktail gids rss feedCocktail gids facebookCocktail gids app
Menu

Smoothie recept : 3FM serious request sapjes 2014 nummer 12 Relax

print cocktail recept

Wat heb je nodig voor een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 12 Relax?

Een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 12 Relax cocktail bevat de volgende ingredienten:

Hoe maak ik een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 12 Relax cocktail?

Dille werkt rustgevend en verhelpt winderigheid. Vroeger kregen kinderen dillezaden om ze rustig te houden tijdens de lange dienst in de kerk. Komkommer verhoogd de urineproductie. Het sap van de komkommer is een goede huidlotion (dus smeren mag ook met dit sapje...). Tomaat bevat veel kalium en mangaan en helpt bij de spijsvertering en als de darmen van streek zijn. Dus zit je door deze sap straks met een zacht huidje heerlijk relaxed op de wc.

Even de zaadlijsten uit de komkommer lepelen, snijd de blaadjes van de dille fijn en gooi het geheel in de blender. Even goed malen en voeg vervolgens het wortel- en tomatensap in gelijke delen toe.
Cocktail

Beoordeling:


4535
Like Cocktail Gids op Facebook

Cocktail boeken:

Andrew Schloss - Homemade Liqueurs and Infused SpiritsIngvar Ronde - Malt Whisky YearbookJason Wilson - From Voodoo to ViagraJ. Cox - From Vines to WinesDesmond Begg - A Traveller's Wine Guide To ItalyScott Mansfield - Strong Waters - Coffee Togo 2014


Reeds gegeven meningen over de 3FM serious request sapjes 2014 nummer 12 Relax smoothie:

JbZKfgxLa:
Halal babyvoeding: leuk. Toch kijk ik na het lezen van het stuk bkndeeelijk: moslimkinderen zouden voedingsstoffen tekort hebben omdat ze bij gebrek aan halal vegetarische potjes aten. HUH? Noem mij maar ouderwets hoor, maar potjes zijn toch gemaakt voor af en toe? Je weet wel, uitsluitend voor de dagen waarop je echt niet zelf kunt koken. Of is het idee dat vers veel gezonder is inmiddels ook al weer achterhaald?

Geef jouw mening over deze 3FM serious request sapjes 2014 nummer 12 Relax smoothie:

Naam:

Mening:

Neem de volgende code over Cocktail code: