Cocktails
Cocktails
Cocktail gids twitterCocktail gids rss feedCocktail gids facebookCocktail gids app
Menu

Smoothie recept : 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo

print cocktail recept

Wat heb je nodig voor een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo?

Een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo cocktail bevat de volgende ingredienten:

Hoe maak ik een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo cocktail?

Een glaasje vers klapperwater, dat klokt zo lekker weg. Dit zoete sapje zou je bijna een verwennerij kunnen noemen. Parasolletje erin en een schijfje citroen op de rand van het glas en je waant je zo aan de stranden van de Copacabana.

Coen en Gerard huiverden alweer toen ze het sapalarm hoorden, maar er stond helemaal geen sapje klaar toen ze het sapluik openden. Maar geduld is een schone zaak. Zodoende waanden de heren zich op Waikiki Beach met dit gele goedje. Eloi van Kensington tikte 'm zo achterover, maar volgens ome Geer was het sapje wel erg zuur.

Tja wat doet het eigenlijk? Behalve dat het glas bijna wegloopt van de hoeveelheid vitamines die erin zit, is dit sapje stiekem gewoon heel erg lekker. Even een zoet oppeppertje om fris en fruitig aan de avond te beginnen.

Boor een gat in het grootste zwarte oog van de cocosnoot en giet het klapperwater in de blender. Voeg de rest van het fruit toe en gooi er een scheutje ananassap bij. Even goed blenderen en drinken maar!
Cocktail

Beoordeling:


3.8536
Like Cocktail Gids op Facebook

Cocktail boeken:

Amanda Cross - My First Juices and SmoothiesSara Corpening Whiteford - Super Smoothies: Reference to GoEllen Brown - Power SmoothiesMichael van Straten - SuperjuiceCherie Calbom - The Juice Lady's Remedies for Stress and Adrenal FatigueAmanda Cross - The Juice DietJulia Mueller - Delicious Probiotic Drinks


Reeds gegeven meningen over de 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo smoothie:

FDHjvs7S:
Hallo Suzanna, Is het mogelijk om in conctat met je te komen. Ik zou graag eens een keer met je praten omdat het maken van versgeperste sapjes van groente en fruit ook mij passie is. Ik zoek ook naar mogelijkheden om hier verder mee te gaan in mijn leven. Ik zou je daarom dolgraag een keer ontmoeten om te vragen hoe jij het allemaal gedaan hebt en voor elkaar gebokst hebt.Groetjes Peneloopee

Geef jouw mening over deze 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo smoothie:

Naam:

Mening:

Neem de volgende code over Cocktail code: