Smoothie recept: 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo

Wat heb je nodig voor een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo?

Een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo cocktail bevat de volgende ingredienten:print cocktail recept

Hoe maak ik een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 13 Coco Jambo cocktail?

Een glaasje vers klapperwater, dat klokt zo lekker weg. Dit zoete sapje zou je bijna een verwennerij kunnen noemen. Parasolletje erin en een schijfje citroen op de rand van het glas en je waant je zo aan de stranden van de Copacabana.

Coen en Gerard huiverden alweer toen ze het sapalarm hoorden, maar er stond helemaal geen sapje klaar toen ze het sapluik openden. Maar geduld is een schone zaak. Zodoende waanden de heren zich op Waikiki Beach met dit gele goedje. Eloi van Kensington tikte 'm zo achterover, maar volgens ome Geer was het sapje wel erg zuur.

Tja wat doet het eigenlijk? Behalve dat het glas bijna wegloopt van de hoeveelheid vitamines die erin zit, is dit sapje stiekem gewoon heel erg lekker. Even een zoet oppeppertje om fris en fruitig aan de avond te beginnen.

Boor een gat in het grootste zwarte oog van de cocosnoot en giet het klapperwater in de blender. Voeg de rest van het fruit toe en gooi er een scheutje ananassap bij. Even goed blenderen en drinken maar!
Cocktail
Cocktail

Beoordeling:


3.8536
Cocktail boeken:

James Halliday - James Halliday's Top 100 Australian WineriesVictorino Matus - VodkaEric Prum - ShakeAnette Moldvaer - Das Kaffee-BuchNeil Ridley - DistilledAdam Rogers - ProofSimone Cinotto - Soft Soil, Black Grapes