Cocktails
Cocktails
Cocktail gids twitterCocktail gids rss feedCocktail gids facebookCocktail gids app
Menu

Cocktail recept : 43 Aardbeien

print cocktail recept

Wat heb je nodig voor een 43 Aardbeien?

Een 43 Aardbeien cocktail bevat de volgende ingredienten:

Hoe maak ik een 43 Aardbeien cocktail?

Stamp de aardbeien fijn en doe deze in een cocktailglas met ijs. Schenk vervolgens de ingredienten in het glas en roer stevig.
Cocktail
43 Aardbeien

Beoordeling:


3.8528
Like Cocktail Gids op Facebook

Cocktail boeken:

Jeanette Hurt - The Complete Idiot's Guide To Wine And Food PairingTilar J Mazzeo - Back Lane Wineries Of SonomaKrystina Castella - Booze CakesJessie Cross - Slushed!Margaret Rand - Oz ClarkeCharles Maclean - Charles Maclean's Whisky TalesNeal I. Rosenthal - Reflections of a Wine Merchant


Reeds gegeven meningen over de 43 Aardbeien cocktail:

QcUwGW61PMm:
Pure chocolade met roazemrijn lijkt mij een verrukkelijke combinatie.Hopelijk zijn er meerdere chocoladeliefhebbers die het met mij eens zijn!Annik Wecker Ik hou van de gewoone combinaties zoals nugat en marsepein. Heb veel geprobeert, echt gekke smaaken, maar de klassieke bonbons zijn dan toch weer de lekkersten. Belangrijk is de kwaliteit.Iets van de bijzondere combinaties, dat ik lekker vind, is witte chocolade met pompoen en donker chocolade met balsamico.marjon de jong Hoi, chocolade met gember lijkt me heerlijk.Dymph de Beer De meest verrassende en opwindende combinatie die ik ooit heb geproefd, is een bonbon van pure (ECHT PURE DUS) chocola met een pure praline9-vulling bedekt met grove korreltjes zeezout. VERRUKKELUK!!!Claartje Sterk slagroomtruffels vind ik heerlijk tot Zondag veel groeten Claartje Chocolade nieuwsbriefZoekenVolg VANDERDONK:a9 2010 .

DWIMJrqLLmWE:
chocola met gmeber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nou dat hoef ik niet te zeggen, knikkende knieeen en Ellen van der Donk Pure chocolade met rozemarijn lijkt mij een verrukkelijke combinatie.Hopelijk zijn er meerdere chocoladeliefhebbers die het met mij eens zijn!Annik Wecker Ik hou van de gewoone combinaties zoals nugat en marsepein. Heb veel geprobeert, echt gekke smaaken, maar de klassieke bonbons zijn dan toch weer de lekkersten. Belangrijk is de kwaliteit.Iets van de bijzondere combinaties, dat ik lekker vind, is witte chocolade met pompoen en donker chocolade met balsamico.marjon de jong Hoi, chocolade met gmeber lijkt me heerlijk.Dymph de Beer De meest verrassende en opwindende combinatie die ik ooit heb geproefd, is een bonbon van pure (ECHT PURE DUS) chocola met een pure praline9-vulling bedekt met grove korreltjes zeezout. VERRUKKELUK!!!Claartje Sterk slagroomtruffels vind ik heerlijk tot Zondag veel groeten Claartje Chocolade nieuwsbriefZoekenVolg VANDERDONK:a9 2010 .

Lion katty:
Graag de ingredienten voor chinese aardbeien coctail

Geef jouw mening over deze 43 Aardbeien cocktail:

Naam:

Mening:

Neem de volgende code over Cocktail code: