Cocktail Recept: Fruitchampagne

Wat heb je nodig voor een Fruitchampagne?

Een Fruitchampagne cocktail bevat de volgende ingredienten:print cocktail recept

Hoe maak ik een Fruitchampagne cocktail?

Zorg dat het koolzuurhoudend bronwater goed gekoeld is voordat je het gaat gebruiken.
Schil de kiwi en snijd deze in 3 mm dikke plakjes.
Snijd deze plakjes dan in vier kwarten elk.
Schil de peer en snijd hem doormidden en verwijder het klokhuis.
Snijd een helft van de peer, in de lengterichting, in vier gelijke stukken.
Snijd deze stukken in 3 mm dikke plakjes.
Besprenkel deze stukjes met wat citroensap, zodat ze mooi wit blijven en schep ze voorzichtig om. Haal de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in voer kwarten.
Doe het fruit gelijkmatig in 4 hoge champagneglazen (of ‘flutes’).
Giet in ieder glas 1 eetlepel limonadesiroop.
Serveer de glazen.
Haal de dop van het koolzuurhoudende bronwater en schenk de glazen terplekke vol.
Cocktail
Cocktail

Beoordeling:


4536




Cocktail boeken:

 - WeinMarian Sebastiano - 15 Herbs for Tea - Kochspaß - CocktailsWilliam C. McCollom - A Guide to Growing Annual Vines - DrinksRichard Best - Tales from an OenophileAlan Keegan - Scotch in Miniature