Cocktails
Cocktails
Cocktail gids twitterCocktail gids rss feedCocktail gids facebookCocktail gids app
Menu

Smoothie recept : 3FM serious request sapjes 2014 nummer 18 Home

print cocktail recept

Wat heb je nodig voor een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 18 Home?

Een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 18 Home cocktail bevat de volgende ingredienten:

Hoe maak ik een 3FM serious request sapjes 2014 nummer 18 Home cocktail?

Met het laatste drankje krijgen ze naast de bekende vitaminen ook wat nodige vetten binnen. Die zitten in de kokosmelk. Die kokosmelk in combinatie met de gember zorgen voor een verwarmend effect. Met nog wat energie in de vorm van een banaan en wat passie in de vorm van een vrucht, is dit sapje compleet.
Cocktail

Beoordeling:


4535
Like Cocktail Gids op Facebook

Cocktail boeken:

David Solmonson - The 12-bottle BarJohn Gauntner - The Sake HandbookAlpana Singh - Alpana PoursThe Duchess Of Northumberland - The Duchess of Northumberland's Little Book of Cocktails, Cordials and ElixirsEmily Stefanik - My Dinner Party Pocket OrganizerGary Grunner - Italian Wine NotesLawrence Osborne - The Wet and the Dry


Reeds gegeven meningen over de 3FM serious request sapjes 2014 nummer 18 Home smoothie:

QVqmOmH2ZLVc:
Ik dacht al die heeft een klap van de appeltaart van Arie Jaap Barakenhof gehad.Het zij je vegeevrn, je bent toch niet in een nutshouse komen te wonen want dan laten we je via de club buitenshuis plaatsen wan t leden die op de clubavond gek doen moeten vooral de rest van de week zo'n normaal mogelijk leven kunnen leven. Zal ik Steef mailen dat ie een bedje voor je opmaakt, nee laat maar zitten ik bel chico lama wel dat is volgens eigen ervaring en overlevering het enige normale lid in de thuissituatie. Dus hou vol busje komt zo!

Geef jouw mening over deze 3FM serious request sapjes 2014 nummer 18 Home smoothie:

Naam:

Mening:

Neem de volgende code over Cocktail code: